Bereidingstijd | 15 minuten |
Spinazie wrap
De gewone wraps kennen we wel, maar dit spinazie wrap recept is gemaakt van ei en ja, je zou het niet verwachten: spinazie. Deze spinazie wrap is makkelijk te vullen en te rollen om er vervolgens zulke leuke rolletjes mee te maken. Zo kun je ze serveren tijdens een high tea of brunch/lunch tafel.
Ingrediënten voor 1 spinazie wrap
- 2 eieren
- 50 gram Almhoff 0% Griekse Yoghurt
- Versgemalen peper en zout (10x malen)
- 50 gram verse spinazie
- 20 gram zelfrijzend havermeel
- 1 TL gedroogde tijm
Benodigdheden
- Grote koekenpan
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Breek de eieren en klop hier de Griekse yoghurt, zelfrijzend havermeel en peper en zout met een vork doorheen.
- Voeg vervolgens de spinazie toe en bled dit met de staafmixer kort. De spinazie hoeft niet volledig geblend te zijn, maar deze moet wel een fijne structuur hebben.
- Roer hier vervolgens de gedroogde tijm doorheen.
- Bak de wrap op laagvuur in de grote koekenpan.
Combineer de scones met Zuivelspread, zalm en rucola, of met Zelfgemaakte guacamole en kipfilet. Je kunt ze beleggen met wat je wilt.
Macro’s per Spinazie wrap
*Exclusief toppings
Kcals | 250 |
Koolhydraten | 14 gram |
Eiwitten | 22 gram |
Vetten | 11 gram |
Tag je mij op Instagram als je het recept gemaakt hebt?
Loop je tegen iets aan, stuur mij gerust een mailtje, ik denk graag met je mee!