Bereidingstijd | 20 minuten |
Choco blueberry pancakes
Pancakes for breakfast zijn altijd een goed idee! 🤤 Speciaal voor The leann shop heb ik deze heerlijke choco blueberry pancakes gemaakt.
Goed nieuws: ik heb een kortingscode voor je! gebruik: ANGELA10 en krijg 10% korting op jouw bestelling.
Ingrediënten
- 2 eieren
- 80 gram cottage cheese
- 20 gram choc’ing good whey
- 25 gram zelfrijzend havermeel (Doe 500 gram havermout en 1 zakje (16 gram) bakpoeder in de blender en blend tot meel)
- 5 gram cacoapoeder
- Snufje zout
- 50 gram blauwe bessen
- 5 gram cacaoanibs (of extra pure hageslag)
- Dr. Oetker bakspray
Benodigdheden
- Staafmixer
- Staafmixerkom
- Koekenpan
- Spatel
Bereidingswijze
- Doe alle natte ingrediënten in de staafmixerkom (zo mengt alles beter zonder al te veel klonten).
- Doe het zelfrijzendhavermeel, de whey, snufje zout en de cacacopoeder erbij en mix alles tot een glad beslag.
- Roer de cacaonibs en de blauwe bessen door het beslag heen (niet blenden).
- Spray de pan inmet PAM spray en zet de pan op middenhoog vuur. Niet sprayen met het vuur erbij.. gas en vuur gaat niet samen!
- Doe een beetje beslag in de pan, als er belletjes op de pannenkoek onstaan, dan kun je hem omdraaien.
- Stapel alle pannenkoeken op elkaar en giet hier wat maple syrup overheen.
Bewaartip
Je kunt de muffins in een afgedekte bak zo’n 3 à 4 dagen bewaren in de koelkast. (daarna zijn ze wat droger)
 Macro’s per receptÂ
Kcals | 459 |
Koolhydraten | 27 gram |
Eiwitten | 43 gram |
Vetten | 19 gram |
Tag je mij op Instagram als je het recept gemaakt hebt?
Loop je tegen iets aan, stuur mij gerust een mailtje, ik denk graag met je mee!