Voorbereidingstijd | minimaal 2 uur |
Bereidingstijd | 15 minuten |
Smoothie bowl
De temperaturen lopen op nu het weer voorjaar is. Speciaal daarvoor heb ik een heerlijke smoothie bowl gemaakt. Deze bowl is gebaseerd op een pina colada, alleen dan zonder de rum. Je moet wel even de ananas voorbereiden omdat je deze moet invriezen.
Je kunt eventueel rum- aroma toevoegen als je dat wilt. Zou dat zelf niet als ontbijt doen, maar als lunch zou dat wel kunnen.
Ingrediënten voor 1 smoothie bowl
- 200 gram ananas
- 150 gram Campina magere kwark met een vleugje kokos
- 130 gram easy go tan kokosmelk of Alpro kokosmelk
- 15 gram whey naturel (optioneel)
- rum-aroma (optioneel)
Toppings
- Gepofte spelt
- Kokosrasp
- Ananas stukjes
- Hagelslag
Benodigdheden
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Vries de ananas een paar uur van te voren in, of de dag ervoor.
- Doe alle ingrediënten in de staafmixer en blend het geheel tot één gladde massa.
- Giet de smoothie in een diepe kom en voeg toppings toe.
Geniet van je smoothie bowl en hopelijk de zon
Macro’s per Bowl
*Exclusief toppings
Kcals | 233 of 292 met whey |
Koolhydraten | 38 gram of 40 gram met whey |
Eiwitten | 14 gram of 27 gram met whey |
Vetten | 1 gram of 2 gram met whey |
Tag je mij op Instagram als je het recept gemaakt hebt?
Loop je tegen iets aan, stuur mij gerust een mailtje, ik denk graag met je mee!