Wat kun je verwachten? 

De kooksessies staan in het teken van contact, verbinding, gezelligheid en natuurlijk koken! We gaan met elkaar één of meerdere gerechten maken.

Tijdens het koken is er ruimte om lekker contact met elkaar te maken. Ik neem je mee door de bereidingswijze, maar er is ook ruimte om elkaar wat beter te leren kennen. Kortom: we gaan er een gezellige avond van maken!


Tijdsduur en niveau

Eén online kooksessie duurt ongeveer 1,5 uur. We starten optijd zodat je niet pas om 21:00 uur ’s avonds kunt gaan eten. 

De moeilijkheidsgraad verschilt per recept, maar bij de omschrijving van het recept staat of het voor de ontdekkende kok of de comfortabele kok geschikt is. Er wordt tussendoor voldoende tijd genomen om de recepten door te nemen. Als je nog niet zo bekend bent in de keuken help ik je op toegankelijke wijze door de bereidingswijze heen.

Juist als je een beginnende koker bent, wil ik je uitnodigen om mee te doen!

Data en planning

Ben je niet beschikbaar op onderstaande data? Maar wil je wel heel graag een keer deelnemen. Ga naar het aanmeldformulier (onderaan de pagina) en vink het vakje “Stuur mij een bericht als er een nieuwe kooksessie gepland staat ” aan. 

Binnenkort volgen nieuwe data!

Op de hoogte blijven? 

Laad jouw gegevens achter in onderstaand formulier en krijg een persoonlijk bericht zodra er nieuwe online kooksessie gepland staan!

*Om het toegankelijk en overzichtelijk te houden is er per sessie plek voor 5 deelnemers. VOL = VOL

 Meld je hier aan: